26
Feb
10

u go girl!

Bleeeee… är det helg eller inte? Har bara jobbat, jobbat och jobbat hela dagen idag. Hela dagen igår också! Så trött på det men tyvärr är jag inte klar än. Har känt mig så frustrerat idag, det positiva är att MrZ är tillbaka. Det gör sådan skillnad när man har någon bredvid sin sida. Nu tänker jag glömma jobbet i ett par dagar, försöka koppla av och hämta energi.

Har varit så duktig med att skippa socker hela veckan så ikväll belönade jag mig själv en pizza. Gud vad god den var! Mums mums. Nu ska jag försöka njuta av kvällen, MrZ snarkar redan, så trött han var efter att ha jobbat har jobbar dygnet runt i nästan fem dagar. Stackare! Har blandat en ”äpple paj” drink och försöker hitta någonting mer vettigt att titta på, tyvärr så har dumburken inte så hemsk mycket att bjuda på.

Ingen av kanaler vi har visar OS! Helt otroligt, fem sportkanaler och INGEN av dem visar OS. No comments! Minns OS i Turin, satt & låg fastklistrat framfor TVn hela tiden. Håller tummarna for curling damerna och den super duktiga  Kim YuNa!

 U go girls!

Annonser

0 Responses to “u go girl!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: