23
Apr
10

weekend

God morgon! Eller god förmiddag rätta sagt, tror att pappa borta i Viken gör sig redo för lunch. Det blev en skön sovmorgon trots att MrZ vågade föreslå att vi skulle upp när klockan var 9. Fy vilken hemsk tanke! Han lyckades inte övertala mig trots att han använde nog alla möjliga tekniker som om han skulle få en kund att investera tio millioner $. Efter frukosten var det dags for lite nyheter på webben, vi letar också febrilt efter någon som kan installera den förbannade dusch kabinen och nu har vi nog lyckats få tag på någon som kan komma imorgon. Låt mig få tag på butiksägaren där vi köpte den! Den förbannade skurken kommer att ångra sig djupt att han någonsin har haft med oss att göra.

Resten av dagen ska bli en officiell slapp dag. Lunchen ska nog käkas med ngr killkompisar, sen lite små ärende på stan, middag men gänget. MrZ ska till Dubai ikväll så jag ska passa på att önska mig någon fin parfym. Hela dagen ska gå i den otåliga väntans tecken – Maria anländer strax förre midnatten! Om bara vädret kunde bli bättre, en sanddimma känns inte så välkomnande tyvärr.

Over & out hörs sen!

BTW Läser den polska tidningen Wyborcza, än pågår begravningar i PL. När nästan alla mediebevakning har slocknat får i alla fall familjerna vara i fred lite med sin sorg.

Annonser

0 Responses to “weekend”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: