20
Mar
10

Norouz mobarak!

Nu är helgen slut 😦 Det är inte så svårt att vänja sig vid någonting bra men att återvända till vardagens rutiner är inte så himla roligt & spännande. Det var en roligt och avslappnade helg med sol i massor, pool besök & födelsedagsfirande. Vi åkte ut till öknen i fredags och träffade lite folk, det var reunion för MrZ’s universitet. Efter två immar i tältet kände vi dock att det är dags att återvända till civilisationen. Vi är väl sådana hemska stadsbor som inte klarar sig utan massa ljud omkring oss.  Nejdå, så illa är det inte men öken kallar jag knappas för natur, jag vill ha gräs och träd!

Vi firade en av MrZ’s vänner med en överrasknings middag på en mexikansk restaurang, det blev Margaritas i massor och en hel del trams på dansgolvet. Fick värsta flashbacks från Mexiko, gud vad jag längtar efter en grön kokosnöt på stranden.

Idag slappade vi vid poolen och tog det allmänt lugnt. Nu väntar ännu en vecka på AMA men tentor och en hel del jobb. Nästa helg dock… då är det kängurulandet som gäller! WoHoo!

 Norouz Mobarak! Till alla som firar nyår idag!

Annonser

0 Responses to “Norouz mobarak!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: