23
Feb
10

GrHHH!

Vilken dag! Vill bara lägga mig och sova… typ i flera veckor – fram till sommar i alla fall! Jobbet var så krävande och otroligt jobbigt idag att det inte är sant. Det borde vara min lättaste veckodag då jag har bara fyra undervisningstimmar och en timmes paus mellan varje, men ICKE! Antingen var mina elever så glada över att se mig att de helt enkelt blev extremt utagerade eller så … tja finns många förklaringar men i alla fall var det en sjukt jobbig dag. Inte nog med det, det visade sig att vi hade ett möte med en extern talare från företaget som heter Recycling Charity. Mötet tog en timme och började så klart sent. Jag var inte hemma förrän kl.15. Nu ar klockan nästan 16, har precis ätit och har så mycket att göra resten av dagen samt kvällen att det är helt sjukt! Vi har terminens sluttentor om 3v men de måste vara färdigt skrivna tills på tisdag! HJÄLP! Måste maila samt ringa ett helt gäng föräldrar vars barn skolkar, beter sig dåligt, lämnar inte in läxor etc ljuva livet av en lärare!

Plus att det finns inget klart beslut om skolan kommer återbetala mina pengar för min sjukskrivning! Det har tagit de 5min att besluta att dra dem från min lön men har redan tagit de mer än tre veckor att besluta om jag ska ha pengar tillbaka!

Nåja, nu tycker jag har klagat tillräckligt mycket. Ska laga lite mat så att MrZ inte svälter ihjäl ikväll. Sen ska jag mer ”glädjen” kasta mig över all jobb väntar! GrHHH!

Annonser

0 Responses to “GrHHH!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: