22
Feb
10

frisk som en fisk

Nu får det vara nog! Nu vill jag verkligen inte vara sjuk längre, imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Får hoppas att alla baciller håller sig borta nu. Måste ändå erkänna att det var skönt att vara hemma ett par dagar, sova lite längre, läsa mer och dricka te i massor. Tänk er dock att ha så mycket ledig tid varenda dag, njaaaa det hade jag inte gillat kan jag säga. Varför ska det vara så svårt att balansera saker och ting? Inte for mycket jobb, inte för mycket fritid, att hålla sig busy men inte stressad… är det någon som har receptet? Minns den tiden då jag pluggade dubbelt och hade fyra jobb… Just då kändes det rätt och det gick bra också hoppas dock att jag kommer aldrig känna mig tvungen att göra om det.

Det har varit mycket bokläsande de senaste dagarna, lyckades äntligen att läsa ut An Invitation to Laughter. A Lebanese Anthropologist in the Arab World  av Fuad Khuri. Riktigt bra tyckte jag att den var, vill gärna få tag på fler av hans böcker men det är inte det lättaste. Få nog ta hjälp av Amazom. Den andra boken som jag slukade snabbt var E-E Schmitts Odette i inne historie miłosne, små berättelser om… kärlekens olika bilder. Lågt ifrån Harlequin dock 😀 Just nu håller jag på med Savianos senaste bok Skönhet och helvetet. Har ni lyckats att missa Gomorra som är ganska tung, inte tungt skrivet men själva ämnet kanske så är mitt tips att börja just med hans senaste som är en samling av publicistiska inlägg, debatt artiklar.

Annars har jag jobbat lite och framför allt jagat min nya väska. Slutsålt här i Bh men kanske kanske finns den i Dubai eller Abu Dhabi  så jag kan få den hit skickad.

MrZ har precis ringt med underbara nyheter – vi har fått biljetter till F1 här i Bahrain för Grand Stand samt tillgång till loungen och paddock. Nu gäller det bara att få ledig från jobbet den dagen! Och förresten måste nog ta hand om F1 biljetterna till Melbourne.

Simma lugnt mina vänner

Annonser

0 Responses to “frisk som en fisk”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: