24
Jun
08

6th Avenue

jobb har borjat!

vet inte ens var jag ska borja naganstans! sa mycket att beratta. Jag borjade jobba igar, det tog x antal timmar pa morgonen for att fixa alla mina papper sa det var forst vid 12 tiden som jag gick upp till butiken och presenterade mig. Till min forvaning sa var killen som ar butikschef ledig igar, traffade honom forst idag.  Forutom butikschefen ar det 3st som ingar i personalen samt en merch. Vi ar en valdig internationel team. Var merch ar hos oss 3 dagar i veckan och han ar fran Syrien men han sager sjalv att han ar palestinier. Inaam och Josef ar fran Libanon och den sista tjejen ar fran Tunisien. Butikschefen ar fran Syrien.

Det ar enorm stor skillnad i arbetssatet!! Skillnaderna ar annu patagligare nar det galler kunder. Mina obefintliga kunskaper i arabiska ar en stor nackdel i kontakter med kunderna da de vander sig hellre till arabisk talande personal men vi har en hel del utlandska kunder. I hela foretaget er det bara jag som ar fran Europa sa ni kan tanka Er vilken omstallning. Jag jobbar mandag-fredag 10-19, 2h lunch. Det ar bara jag och VDn som har 2 dagars ledigt per vecka!!! Alla andra jobbar 6 dagar i veckan och ar aldrig lediga under en helg. Vi jobbar skift 10 till 19 eller 13 till 22 men jag jobbar endast pa morgonen. Nuvarande butikschef jobbar 10 till 22, 6 dagar i veckan!!!

Butiken ar valdigt fin. Vi saljer Versace, Armani, D&G, Iceberg, Celo, Ripani, Hugo Boss, Cavalli etc An sa lange sa ar jag inte sa valdigt aktiv, observerar mest. Det ar en hel del som jag skulle vilja andra pa men fragan ar om det ar ens lont for sadan kort tid. Vi far val se, vissa beteende tanker jag inte acceptera. Ska forsoka ta lite bilder imorgon sa ni kan se hur butiken ser ut. It’s nice!!

Jag har slutat folja EM. Under Ryssland – Holland matchen lovade jag mig sjalv att om Ryssland vinner sa arligt talat skiter jag i detta. Sagt och gjort. Sa ni behover inte uppdatera mig for nu bryr jag mig verkligen inte.  Innerst inne hoppas jag att Spanien vinner allt. Jag ar verkligen besviken pa EM 😦

Vi kampar fortfarande  med att fa pa plats allt har hemma. Igar var vi och handlade ytterligare lite mobler. Imorgon kommer leveransen fran Italien. Det blir nice nar allt faller pa plats, det tar tid!! Behover tips var naganstans jag kan hitta en rod matta. Men nagonstans i narheten tack… 

jobbet

 

En sak till:

GRATTIS Mia pa din fodelsedag!!!!

over&out

KARLEK

Annonser

2 Responses to “6th Avenue”


 1. 1 Mia
  juni 26, 2008 kl. 7:15 f m

  Hej Vännen!
  Tack så mycket för ditt sms på min födelsedag och ditt kort. Det låter som du har det toppen där nere och det var jätteroligt att se lite kort.
  Det verkar lite tufft på jobbet men det kommer du fixa galant. Vi ska nog inte klaga över våra arbetstider =)

  Jag har inte gett upp hoppet om EM än, ikväll gäller det. GO SPANIEN!
  Det låter spännande med lägenheten du får ta lite kort.

  Saknar dig men ha det underbart!

  Många kramar

  Mia

 2. 2 Mia
  juni 26, 2008 kl. 8:11 f m

  Hej Vännen!

  Tack så mycket för ditt sms på min födelsedag och ditt kort. Du verkar ha det toppen där nere. Det var roligt att se lite kort.

  Jobbet verkar ju lite tufft men du kommer fixa det galant. Vi ska väl inte klaga över våra arbetstider i Sverige när man hör hur mycket Ni jobbar där nere.

  Jag har inte gett upp hoppet om EM än, ikväll gäller det. GO SPANIEN!

  Spännade med lägenheten, du får ta lite kort så jag får se hur fint ni har det.

  Saknar dig men ha det underbart!

  Många kramar

  Mia


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: